Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on okt 28, 2013 in Boligen | 0 comments

Skal bygge nyt hus

Min kæreste og jeg går og overvejer om vi skal bygge vores nye hus selv, eller om vi bare skal købe et der allerede er bygget. Jeg har måske altid været lidt imod typehuse. Jeg synes, det er lidt kedeligt, at de alle sammen er ens, og så synes jeg bare generelt ikke typehuse har helt så meget charme, som andre huse har. Jeg er måske mere til sådan en muremestervilla fra 60’erne. Men de er også bare virkelig dyre, og så kræver nogle af dem en del renovering som ide-huse også sagde. Det er jo så fordelen ved typehuse. Når det hele er nyt er chancen for, at der er noget der skal laves eller som ikke er i orden lille. Og da vi så hørte om nogle billige byggegrunde i viborg, hvor vi kommer fra, ja så blev tanken da lidt mere tiltalende.

typehuse som bruges meget af ældre mennesker

Vil gerne bygge selv

Derfor har vi også været ude og se på nogle udstillingshuse her i løbet af ugen. I de forskellige udstillingshuse kan man se, hvordan slutproduktet bliver, og man kan ud fra prototyperne bestemme, om man er mere til det ene hus frem for det andet. Faktisk synes jeg ideen om udstillingshuse er rigtig smart. For jeg vil da også sige, at efter jeg har været ude og kigge på dem, er jeg da helt klart meget mere positivt stemt over for ideen om, at vi skal have sådan et hus i stedet . Og når vi så oven i købet også har muligheden for at få billige byggegrunde i viborg, kan vi spare nogle penge ved at gøre det på den måde. Hvilket efterlader flere penge til at indrette for, og det er jo lige noget for mig. Det er nemlig det jeg synes er noget af det sjoveste ved at bygge nyt hus.

Post a Reply