Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on okt 5, 2013 in Fritid og Arbejde | 0 comments

Mit nye job som bager

Jeg gik for nyligt ud som udlært konditor på den lokale konditorskole. Jeg var derfor klar på, at få mig et job i den lokale bager frederiksberg. Det skulle efter sigende være byens bedste kager, der blev produceret i det bageri. Jeg var inde og aflægge en jobansøgning, og håbede på det bedste.Efter en uges ventetid, fik jeg endelig svar derfra og det var med positive toner. Jeg var så heldig, at jeg havde fået den åbne stilling. Min første arbejdsdag gik med, at jeg skulle lave småkager osv., som ikke var det store besvær. Jeg fortalte chefen, at jeg godt kunne tænke mig at lave den bedste kagemand kbh. Hun sagde, at så længe vi kunne opretholde vores ry om lave byens bedste kager, så ville der ikke være noget problem. Jeg gik straks i gang med, at lave den bedste kagemand kbh.

bageriHårdt arbejde betaler sig

Efter at have brugt mange timer i køkkenet, havde jeg endelig en kage jeg kunne fremstille for direktionen. De var ellevilde og sagde, at det helt sikkert ville være noget de kunne være bekendt at fremvise i sortimentet. Jeg var noget stolt af mig selv, sådan at komme ind i en bager frederiksberg og sætte mit præg på butikken. Ugerne gik, og vi fortsatte med at lave byens bedste kager i den bager frederiksberg hvor jeg arbejdede. Min chef fortalte, at der inden længe ville være dm i konditor, og at hun synes jeg skulle stille op. Jeg tog forslaget til mig, og begyndte at gå i træning. Har nu øvet mig i flere uger, og jeg synes selv jeg er kommet op med nogle kager, som ville kunne klare sig godt i konkurrencen. Så er det bare at få meldt i sig til.

Post a Reply