Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on okt 21, 2013 in Boligen | 0 comments

Min mormor og morfar har købt nyt hus og nyt køkken

I sidste weekend var jeg med min mormor og morfar ude og kigge på hus. De har altid boet i en kæmpe hus, og havde bare brug for et lille hus til de to. Vi fandt et flok lille rækkehus som min mormor syntes meget godt om. Min morfar var ikke tilfreds med køkkenet. Alligevel besluttede de sig for, at købe huset. Min morfar ville renovere store dele af huset. Bl.a. ville han renovere køkkenet. Jeg har hjulpet ham med at finde et nyt køkken billigt. Mange steder kan man få gør det selv køkken rigtig billigt, men han var ikke sikker på, at han kunne finde ud af det selv. I onsdags snakkede han med en køkkensælger. Køkkensælgeren fortalte min morfar, at han hos dem kunne finde et køkken billigt. De havde også gør det selv køkken til en god pris. Min morfar valgte et gør det selv køkken og min far hjalp ham med at montere det. Det tog et par dage hos AlnoKolding.

køkken billigt fås hos alno

Renovering af huset

Min mormor og morfar er blevet rigtig glade for deres nye køkken. Min mormor er meget begejstret over, at man kan få et så flot køkken billigt. Nu ønsker de sig, at gulvet i køkkenet også bliver skiftet ud. De ønsker sig et flot trægulv. Min mormor ønsker sig, udover det nye gulv, et spejl med lys til badeværelset. Min mormor har allerede udsøgt sig det spejl med lys som hun ønsker sig. Min mormor og morfar har stadig lidt projekter og udfordringer i deres nye hus. Det næste projekt bliver at renovere haven. Min morfar har planer om, at etablere en lille havedam til min mormor. Min mormor holder meget af liv i haven. Udover dammen vil hun gerne have et hav af flotte blomster.

Post a Reply