Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on feb 7, 2014 in Sport og friluftsliv |

Ekstra sum penge for gammel bil

Ekstra sum penge for gammel bil

Her den anden dag var jeg nede ved min mekaniker og høre om, hvordan det stod til med min gamle bil. Det så sådan ud at min tiårige gammel bil ikke var noget som helst værd, og min mekaniker anbefaldede mig, at jeg blot skulle gøre det til en skrotbil, for ved at gøre det til en skrotbil, så ville jeg få en fin sum penge for denne skrotbil, fordi han regnede ikke med at jeg kunne sende det forskellige dele af min bil. Derfor fik jeg min bil skrottet, og jeg kontaktede en skrotforhandler. Så min bil blev til en skrotpræmiebil, og ved at gøre det til en skrotpræmiebil, så fik jeg altså en smule penge igen, og det er jeg faktisk meget glad for. Så skal jeg ikke bruge noget som helst tid på at sælge de forskellige dele. Det er ganske rart. Derudover har jeg været ude at se på en ny bil, og denne nye bil glæder jeg mig så meget til bliver min.

Gode priser online

Den her skrotforhandler havde en masse forskellige skrotpriser, og det var meget forskelligt hvad man vil få for sin bil, og derved hvilken skrotpræmie man ville få. Jeg selv fik en meget tilfredsstillende skrotpræmie, og er utrolig glad for denne. Jeg synes det er rigtigt smart, at man kan få noget for sin gamle bil, også selvom den ingen værdi har. på den måde tror jeg at man genbruger meget mere, og der derved også stadig bliver købt en masse biler, fordi man ved, at man kan få en sum penge for den dag den ingen værdi har længere. Teknologien udvikler sig hele tiden, så derfor skal man jo følge med, og vurder om man har råd til det.