Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'twitter' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 66

Warning: Illegal string offset 'rss' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/webshopmarketing.dk/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on feb 8, 2015 in Sport og friluftsliv |

Aktiv ferie med vennerne fra studiet

Aktiv ferie med vennerne fra studiet

Til hverdag studerer jeg idræt på Aarhus universitet og jeg er utrolig glad for mit studie, for her lærer vi en masse omkring sport, fysisk, gymnastik, kroppen og meget mere. Jeg er meget begejstret for denne uddannelse, og jeg har masser af motion i min daglige uge både igennem uddannelsen og mine fritidsinteresser. I overmorgen tager jeg på en aktiv skiferie sammen med mine medstuderende. Vi vil nemlig gerne ud at stå på ski, og derfor har vi meldt os på den årlige skiferie på studiet. Jeg glæder mig rigtigt meget, og det er første gang at jeg skal på skiferie med dem fra studiet. Jeg tror det bliver en fed tur.